tiistai 18. heinäkuuta 2017

Piinaavaa odottelua rv 38

Otsikkokin jo sen kertoo. Viime viikolla oli jo sellaisia tuntemuksia että olin varma ettei me nähdä enää maanantaita yhtenä kappaleena. Niin ne vaan olot menivät ohi ja nyt taas odotellaan josko jotain joskus tapahtuisi.

Synnytykseen mahdollisesti liittyviä oireita joita minulla on ollut; napakoita supistuksia, kuukautismaista vatsakipua, rusehtavaa vuotoa, vuodon seassa kananmunanvalkuiaismaisia klönttejä (jotka mahdollisesti limatulppaa?), paineen tunnetta äläpäässä, vatsa toimii. Tällä hetkellä enää runsasta valkovuotoa, satunnaisia supistuksia ja menkkajomotuksia silloin tälllöin. Blaaaah..

Niin, onhan noita ollut. Ne voivat tarkoittaa jotain tai sitten eivät. Ei auta kuin odotella. Ja ei muuten auta siivous eikä seksi. Sauna vielä kokeilematta :D

Jos muuten on aika mennyt nopeasti niin nyt se kello pysähtyi. Joo, olen malttamaton enkä jaksa enää odottaa! <3

6 kommenttia:

  1. Voi hitsiläinen kun ollaan lähellä lähtöä!!!

    Malttia sinne vielä hetkiseksi, tosiaan noilla oireilla kun ei tiedä onko lähtö nyt vai viikon päästä :D joillakin avautumisvaihe kestää pitkäänkin kun taas toisilla se on menoks heti!!!

    Tsemppiä, jään tänne odottelemaan uutisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin lähellä mutta niin kaukana :D Toivottavasti saan pian kertoa hyviä uutisia <3

      Poista
  2. Ei varmasti kestä enää kauaa! Mutta uskon, että piinalta tuntuu. Miten sitä jaksaisikaan löytää sitä malttia vielä noin lähellä h-hetkeä 😃

    Kyllä tosiaan siis merkit on ilmassa, että pian alkaa tapahtua! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta päivät menee äkkiä mutta toisaalta niin hitaasti :D Pitää vaan koittaa keksiä tekemistä ei tässä muu auta! :)

      Poista
    2. Kukkuu! Mikä siellä tilanne? T. Jännittäjä 😀

      Poista
    3. Vastauksen saat kun luet uusimman postauksen ;) Anteeksi että olen pitänyt sua piinassa :D

      Poista