torstai 24. elokuuta 2017

Kiitollinen kaikesta

Nyt kun olemme olleet kotona kolme viikkoa, on arkeemme muodostunut jo omanlaisemme rytmi. Vauva nukkuu yöt todella hyvin eikä herää kun 1-2 kertaa yössä. Päivisin pieni valvoo jo yllättävän paljon ja tarkkailee paljon ympäristöään. Sairaalassa tyttö ei oppinut rinnalle, mutta kotiin päästyämme imetys on lähtenyt sujumaan todella hyvin ja painokin noussut huimasti. Vauvan hoito tuntuu luontevalle ja tytöllä on myös paras mahdollinen isi joka hoitaa häntä myöskin niin taitavasti, pusuttelee ja pitää kainalossa <3 Sitä on niin ihanaa katsoa.

Itse olen toipunut synnytyksestä todella hyvin. Olen pystynyt jo lenkkeilemään usean kilometrin lenkkejä ja olo alkaa tuntumaan muutenkin normaalita. Jälkivuotoa tulee enää aivan milli päivässä, toivotaan että sekin loppuisi jo pian kokonaan. Olen aivan ihmeissäni kuinka nopeasti olenkin palautunut, täytyy olla kiitollinen!

En vieläkään pysty uskomaan tätä kaikkea todeksi. Olen niin kiitollinen että tämä pieni nyytti meille viimein suotiin. Välillä kun katson vauvaa ja erehdyn miettimään kaikkea mitä matkan varrella on tapahtunut, on kyyneleitä vaikea niellä.. Kuinka vaikeaa meillä oli, kun ei voinut tietää saadaanko me koskaan elävää lasta. Kuinka masentunut olin, kuinka kaikki pyöri vain kuukautiskiertojen ja ovulaatioiden ympärillä. Ja ne kaikki negatiiviset raskaustestit, puhumattakaan niistä positiivisista jotka menivät kesken. Kun ensin annettiin toivoa ja sitten kaikki vietiin pois. Haavoja vielä parannellaan, mutta uskon kuitenkin että kokemukset ovat vahvistaneet minua ihmisenä sekä lujittanut parisuhdettamme.

Huoli pienestä ei toki lopu varmasti koskaan. Edessä on muutama kontrolli käynti sairaalassa ja voimme vain toivoa että kaikki on kääntynyt parhain päin eikä jatkotoimenpiteitä tarvita. En tahdo avata näitä sen enempää jottei tekstini kohta ole liian tunnistettava.

En tiedä kuinka blogin tulee käymään, ehkä välillä käyn kirjoittelemassa tuntemuksia silloin kun siltä tuntuu. Vauvan syntymä on tuonut jonkin verran ikäviä muistoja pintaan, joten voi olla että vielä tarvitsee purkaa ajatuksia. Seuraan toki muiden blogeja aktiivisesti ja olenkin niin onnellinen kun saa lukea täältä niin paljon hyviä uutisia nykyään. Paljon onnea ja tsemppiä teille jotka pienen sykkeen olette ultrassa nähneet, ja teille joilla synnytys on käsillä <3 Olen hengessä mukana.

4 kommenttia:

  1. Ihana kuulla teidän kuulumisia :) Oot edelleen mun idolini ja mä toivon, että mekin päästään vielä joskus yhtä pitkälle, kuin te olette päässeet ♥ Rentouttavaa syksyä koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Alina nyt meinaa itku päästä <3 Ja te pääsette aivan varmasti, maaliskuussa saatte pienen syliin :) Ihanaa syksyä ja odotusta, nyt vain luotat että kaikki menee hyvin <3

      Poista
  2. Ihana Tuuli ja ihana vauva-arki teillä kuulostaa olevan<3 kaikkea hyvää jatkoonne, teidän pienelle perheelle <3

    Itsekin kovin huonosti ehdin enää nettiin blogeja seuraamaan, mutta olisi ihana joskus vielä lukea kuinka teillä sujuu:)

    Halit ja pusut teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että käyt vielä linjoilla ja jos vaan jaksat tai ehdit niin kirjoittele vielä kuulumisiakin joskus <3 Samoin teille ihanaa jatkoa, haleja pusuja ja kiitos kovasti kaikesta tsempistä ja tuesta mitä olen sinulta saanut <3

      Poista