tiistai 27. helmikuuta 2018

Elossa taas

Meidän arkeen kuuluu tällä hetkellä tosi hyvää. Viimeinkin lääkitykseni on alkanut tuottamaan tulosta ja olen viime viikot ollut pitkästä aikaa iloinen, pirteä ja jaksan touhuta aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Innostun asioista ja tuntuu että elämä kantaa taas. Olen aloittanut kuntosalin ja saan salilla käynnistä valtavasti lisää energiaa! Toivon että tila on pysyvä ja voisin viimein vain nauttia elämästä. En vain tiedä kuinka kiittää miestäni siitä että hän on jaksanut olla vierelläni kaiken ahdistukseni keskellä, ei varmasti ole hänelläkään ollut helppoa. Hän on niin hyvä puoliso ja isä <3

Tyttö on pian 7 kk. Aivan mieletön pakkaus! Hän ryömii uskomattoman nopeasti paikasta toiseen ja kiljuu, höpöttää sekä ilakoi mennessään. Hän tutkii kotiamme tarkasti ja osaa availla jo joitakin laatikoita, kiipeilee tiskikonetta vasten (auttaa äitiä) ja ajoittain nousee lähes konttaus asentoon. Hän syö 4-5 kertaa vuorokaudessa kiinteitä ja lisäksi imetän vielä. Hänellä on kaksi hammasta joita hän hienosti harjaa aamuin illoin äidin tai isin avustuksella. Hän nukkuu edelleenkin hyvin yöt ja on muutenkin tyytyväinen vauva. On ollut niin hienoa seurata kuinka hän joka päivä kasvaa, kehittyy ja oivaltaa jotain uutta.

Toukokuussa aion aloittaa työt. Tytölle olen hakenut päiväkoti paikkaa tästä aivan lähistöltä. Aion tehdä osittaista työaikaa eli n. 30h viikossa. Meidän perheellä ei vain ole mahdollista elää yhden ihmisen palkalla joten siksi näin. Onneksi kuitenkin minulla on viikossa yksi ylimääräinen vapaapäivä ja olen vuorotyössä joten tytön ei tarvitse olla niin pitkiä päiviä hoidossa.

Ihanaa ja aurinkoista kevään odotusta kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla pitkästä aikaa taas teidänkin kuulumisia :) Voi vitsi miten itsekkin kaipaisin jo vähän jotasin liikuntaa, mutta kesällä sitten :D
  Onpa mukava, että teillä onnistuu tuo osittainen työaikakin. Meillä siihen ei välttämättä suostuta ollenkaan, ja siksi jo vähän jännittääkin, että miten töihin paluu sitten joskus luonnistuu meikäläiseltä. Noh ehkä sitä on turha stressata vielä :) Ihanaa kevättä sinnekkin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun käyt vielä lukemassa <3 Ja tsemppiä lähenevään synnytykseen, teillä on h-hetki aivan käsillä!

   On kyllä ollut ihanaa liikkua taas kaikkien vaivojen jälkeen! Palauduin synnytyksestäkin todella nopeasti joten olisin voinut sen puolesta aloitella salit jo paljon aiemmin, mutta motivaatio ja vointini valitsi toisin. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan..

   Hmm, olenkohan aivan hakoteillä mutta oon ymmärtänyt että osittaista työaikaa on oikeus tehdä aivan niinkuin jäädä hoitovapaallekin. Täytyy olla kyllä todella pätevä syy etteikö näin voisi tehdä. Voin olla väärässäkin.. Mutta älä ihmeessä stressaa töihin paluuta vielä vaan nyt nauti! :)

   Poista
  2. Hei, kyllä osittaiseen hoitovapaaseen on jokaisella oikeus. Itsekin olen ollut reilun puol vuotta tiistaista perjantaihin töissä ja on todellakin kannattanut :)

   Poista
  3. Kiitos anonyymi kommentista :) Ens siis ollut aivan hakoteillä! Mäkään en edes kysynyt työnantajalta, ilmoitin vain että osittaista teen. Ja aion tehdä niin kauan kuin mahdollista.

   Poista