tiistai 15. marraskuuta 2016

Sodassa kaikki on sallittua

Olen syönyt tämän kierron ajan Primaspan 100mg yhden päivässä. En pidä lääkettä minään ihmeidentekijänä mutta ei siitä ainakaan haittaakaan ole. Hyytymistekijöissä minulla ei ole ollut mitään häikkää, mutta olen lukenut että asetyylisalisyylihapolla on suotuisia vaikutuksia raskautumiseen sekä alkuraskauden keskenmenoihin.

Tietenkin toivon että raskautuisin tästä kierrosta, mutta oletettavaa kuitenkin on että siirrymme n. 10 vuorokauden kuluttua yritykseen nro 22. Mietinkin siis jo valmiiksi kuinka Primaspania ensi kierrossa söisin. Osa on syönyt alkukierron ovulaatioon saakka, osa vasta aloittanut ovulaatiosta loppukierron. Itsellä kun ongelmana on ollut nämä toistuvat keskenmenot jotka ovat tapahtuneet alkuraskaudessa, (toki ei tämä raskautuminen ylipäätään näytä kovin helppoa olevan..) olenkin miettinyt jospa ensikierrossa aloittaisin syömisen vasta ovulaatiosta.

Onko kenelläkään asiasta kokemusta tai fiksuja perusteluja kuinka minun kannattaisi jatkaa? Tässä sodassa kaikki on sallittua ja kaikki vinkit otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti