perjantai 2. joulukuuta 2016

Vatsakipu

Tänään on ollut aika oireeton päivä. Alkuillasta kuitenkin alkoi vatsaani yhtäkkiä koskea. Sellaista aaltomaista kipua, vähän niinkuin kuukautisten aikaan muttei ihan kuitenkaan. Ramppasin wc:ssä useaan otteeseen tarkastamaan tilannetta, mutta onnekseni mitään veristä vuotoa ei esiintynyt. Pikkuhiljaa vatsakipukin hellitti ja uskalsin hieman huokaista. Kerkesin jo miettiä kuinka joudun seuraavan postauksen tekemään keskenmenostani. (Kaikkea sitä paniikin vallassa miettiikin :D) On tämä vaan yhtä painajaista, vaikka niin ihanasta ja onnellisesta asiasta pitäisi olla kyse. Olen ikuisesti katkera etten voi nauttia joka hetkestä kuin normaalit odottavat äidit.

4 kommenttia:

  1. Hulluna tsemppiä ja levollista onnentunnetta! Ymmärrän ajatuksesi siitä, että harmittaa ettei voi enää koskaan olla huolettoman onnellinen positiivisen raskaustestin saanut odottaja. Toivotaan että kaikki sujuu hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, tulee tarpeeseen! :) Ei kai tässä voi kun odottaa ja yrittää luottaa. Aikakin tuntuu etenevän superhitaasti!

      Poista
  2. Uusi lukija täällä :) Paljon tsemppiä matkalle ja jarrusukkia pikkuiselle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit lukijaksi ja kiitos tsempeistä :) Kävin myös kurkkimassa sinun blogiasi ja jään seuraamaan toiveenne toteutumista perheeksi. Paljon onnea matkaanne <3

      Poista