torstai 9. helmikuuta 2017

Liikkeitä odotellessa

Tänään on rv 14+6. Olen nyt muutamana iltana yrittänyt kuulostella vatsaani josko alkaisin tuntemaan liikkeitä. On toki TODELLA aikaista tuntea liikkeitä jo nyt, mutta täysin mahdollista kuitenkin. Nipistelyä ja erilaista juilimista alavatsalla ja nivusten seuduilla on mutta ne varmasti kertovat vain kohdun kasvusta ja paikkojen venymisestä. Olen lukenut paljon keskusteluja miltä ensimmäiset liikkeet tuntuvat enkä millään malttaisi odottaa! Onko kokemuksia kuinka aikaisin on ensimmäiset liikkeet tuntuneet ja miltä se tuntui?

Vatsani on kasvanut hurjaa vauhtia. Enää ei ulkomuodosta voi erehtyä ja on tuntunut ihanalle kun voi katsella peilistä pyöristyvää vatsaa. Ystävät ja työkaverit ovat kovasti ihailleet vatsaani ja myönnän, se on aika ihana! Olen jo pitkän aikaa turvautunut lähinnä college-housuihin tai sukkahousuihin, ja viime viikolla tilaamani äitiysfarkut ovat jo matkalla postiin. En malta odottaa että voin taas pukeutua muuhunkin kun collareihin. Ulkoilutakkini alkaa myöskin olla jo todella tiukka enkä usko sen mahtuvan enää parin viikon päästä päälleni. Onneksi untuvatakissa on vielä tilaa niin pääsee tämän talven yli ilman pakollista takkihankintaa.

Mieheni rakastaa vatsaani ja on sanonut useasti kuinka raskaana oleva nainen on maailman kauneinta. Tuntuu hyvälle että hän näkee muuttuvan vartaloni kauniina asiana. Hän miettii lapselle nimiä ja odottaa vauvaa innolla. On ihanaa kun mies on mukana täysillä ja haluaa tätä yhtä paljon kuin minäkin. Tunnen olevani etuoikeutettu ja olen kaikesta todella kiitollinen! <3

8 kommenttia:

  1. Itse olen ensi kertaa raskaana ja aloin tuntea pientä kuplimista joskus rv 17+ tienoilla :) Maha ei ole kyllä vielä hirveästi kasvanut, vaikka nyt on rv 18+2.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Varmaan minäkin vielä joudun pari viikkoa odottelemaan tuntemuksia. Ei vaan millään malttaisi! Olisi niin kiva tuntea että vauvalla on kaikki hyvin, nyt täytyy vain luottaa.

      Poista
  2. Liikkeet ovat minullakin mielessä, vaikka näin viikolla 10+3 niitä saakin vielä hetken odotella :) toivotaan, että sulla odotus ei olisi enää kovin pitkä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nyt aika tuntuu menevän todella nopeasti, pari viikkoa menee silmänräpäyksessä :) Eikä ole kauaa teidänkään nt-ultraan ;)

      Poista
  3. <3 Täällä tuntuu myös, että nyt tällä viikolla, rv 14, vatsa olisi yhtäkkiä pompsahtanut esiin. Ihanaa! Liikkeitä myös täällä odotellaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Tuntuu että turvotusvatsa on yhtäkkiä vaihtunut pinkeäksi vauvavatsaksi <3

      Poista
  4. Ihanaa että masu on kasvanut <3 mulla liikeet alkoivat tuntua rv 15 korvilla, en edes eka tajunnut niiden olevan vauveli, mutta nyt osaan jo yhdistää :D mulla siis juuri todettiin, että istukka on takaseinässä, nyt se varmistui! Toivotaan että pian alkaa sinunkin pikkuinen ilmoittelemaan itsestään <3

    Hyvää vointia ja masun kasvattelua sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieniä outoja tuntemuksia masussa on ollut mutta en kyllä pysty sanomaan onko vauva vai kuvitelmaa :D Eiköhän ne tästä pikkuhiljaa ala tuntumaan kunnolla :)

      Hyviä vointeja myös sinne <3

      Poista