maanantai 30. heinäkuuta 2018

1-vuotias tyttäremme

Meidän rakas pieni tyttäremme täyttää tänään vuoden. Vuosi on ollut niin ihana ja opettavainen, on ollut iloja ja suruja, mutta päällimmäisenä edelleen suuri kiitollisuuden tunne siitä että viimein saimme pienen nyyttimme.

Vauva-aika on ollut meille pääasiassa helppoa aikaa. Tyttö on ollut kiltti, iloinen ja helppo lapsi että ihmettelemme sitä joka päivä! Parisuhteemme on voinut ihan hyvin, toki pieniä riitoja silloin tällöin mutta kuulunee asiaan ;)

Mitä se meidän yksi vuotias sitten osaa? Sanoa muutamia sanoja kuten äiti, isi, kakka, vaippa ja ankka. Kävellä kärry tukenaan, vilkuttaa, halata ja tanssia. Hän ottaa paljon kontakaktia muihin ihmisiin ja tykkää leikkiä toisten lasten kanssa.

Tästä on hyvä aloittaa elämämme taaperon kanssa, saa nähdä mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan. Äiti on täällä ehkä hieman liikuttunut muistellessaan kaikkea mennyttä ja sitä kuinka onnekkaita olemme kun saamme olla tämän valloittavan neitokaisen vanhemmat <3

2 kommenttia:

  1. Onnea pienelle 1-vuotiaalle ja vanhemmille ❤️ uskon, että tunnetta ei päivästä puuttunut! Tsemppiä taaperoikään, täällä yhden vauhtiveikon vanhemmat odottelevat sitä jo hieman kauhulla 😅

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Aivan parasta on seurata pienen vauhtihirmun kehitystä :) Tsemppiä sinne myös :)

    VastaaPoista