tiistai 3. syyskuuta 2019

Huokaus

Viikonloppuna minulla oli pientä verenvuotoa, joten tänään aamulla kävin ultrassa selvittämässä onko kyseessä keskenmeno vai jotain muuta harmitonta vuotoa. Nyt siis vuotoa ei enää ole ollut. Neuvolan odotustilassa oli aivan pyörtymisen partaalla jännityksestä. Olin henkisesti varautunut kuulemaan raskauden menneen kesken. Olin siitä oikeastaan 97% varma.

Minua ultrattiin ensin vatsan päältä. Pienen hetken kuluttua löytyi kohtu. Löytyi vauva. Ja syke! Siellä se pieni eli täyttä elämää ja sydän pamppaili hienosti <3 Itkuhan siinä tuli helpotuksesta. Haluttiin kuitenkin hieman selvitellä vuotojen syytä joten ultrattiin myös alakautta. Hetken etsintöjen jälkeen havaittiin kohdun suulla pieni hematooma joka on todennäiköinen vuotojen aiheuttaja. Se saattaa vielä vuotaa, mutta sitä ei tarvitse enää säikähtää. Raskasta liikuntaa täytyy nyt välttää varmuuden vuoksi, muuten voin jatkaa normaalia elämää ja vatsan kasvattelua <3 Uskomatonta että tässä kävi näin onnellisesti! Olen vieläkin aivan sekaisin onnesta ja helpotuksesta.

Vatsa onkin jo aivan mahdottoman kokoinen näille viikoille. Esikoisenkin aikaan vatsani kasvoi nopeasti esiin, mutta tämä on jo aivan älytöntä! Neljä viikkoa pitäisi vielä pystyä piilottelemaan, en todellakaan tiedä kuinka siinä onnistun.Tässä vielä ultrasta saatu kuva, pieni vastasi täysin viikkoja 8+4 <3

6 kommenttia:

 1. Ihania uutisia, muuten kökkö päivä piristyi näillä :) <3 nyt vain odotteluonnea ja vauvapumpulia sinne!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On kyllä niin helpottunut olo! Toivottavasti sulla olisi tänään kivempi päivä kuin eilen :)

   Poista
 2. Ihana kuulla, että kaikki on hyvin! ^^ Edelleen on itsellänikin kirkkaassa muistissa reilun kahden vuoden takaisten alkuraskauden veristen vuotojen aiheuttamat sydämentykytykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan hirveä järkytys, onneksi nyt tietää syyn niin osaa varautua jos jatkossa vielä vuotoja ilmenee. En olisi uskonut että tässä vielä hyvin käy.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niimpä, entistä kirkkaammin muistaa taas että kaikki on niin pienestä kiinni, täytyy olla onnellinen pienestä <3

   Poista