tiistai 20. joulukuuta 2016

Flunssa

Mies oli reissussa viimeviikon lopulla ja toi sunnuntaina mukanaan flunssapöpön. No eipä tarvinnut vuorokauttakaan kun pöpö löysi tiensä minuun. En ole muutamaan vuoteen ollut kipeänä, eikä tämä kyllä kivaa ole. Olen niin kiitollinen että pahin pahoinvointi meni ohi, sehän tästä vielä puuttuisi! Eilen oli muutenkin niin paska päivä, olin sekoillut yhden asian kanssa josta koitui ylimääräistä harmia ja rahahuolia. Onneksi mieheni on rauhallinen ja saa minut aina uskomaan että kaikesta selvitään. Myöhemmin jo naurattaa kuinka dramaattinen itse tilanteessa olin, kun itkeä vollotin ja mietin kannattaako minun edes elää enää kun kaikki vaan epäonnistuu :D

No, tänään on rv 7+4 ja ainakin pienemme on pysynyt sisälläni ja toivottavasti siellä torstaina ultrassa pieni sydän sykkii! Näin pitkälle emme ole vielä kertaakaan päässeet! Jännittää niin paljon ja tuntuu ettei osaa ajatellakaan muuta kuin torstaita. Entä jos tulee huonoja uutisia? Kuinka niistä selviän? Täytyy varautua kaikkeen. Onneksi aika on jo heti aamusta niin ei tarvitse koko päivää jännittää. Hui ja apua!

6 kommenttia:

  1. Odottavan aika on pitkä! Kerrot sitten heti kuulumisia, joohan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai kerron :) Sormet ja varpaat ristiin! Iik!

      Poista
  2. Onnea raskaudesta ja tsemppiä jatkoon!

    Meillä on 10kk ikäinen vauva, mutta ennen tätä koimme kolme keskenmenoa vuoden sisään, joten voin ehkä hieman aavistella sun tunteita. Tiedän muitakin tapauksia jossa neljäs kerta on toden sanonut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsempeistä ja ihanaa vauva-arkea teille :) voi kun on ihana kuulla näitä tarinoita jotka ovat päättyneet onnellisesti, se luo uskoa siihen että mekin voimme vielä onnistua <3 Kyllä nämä keskenmenot ja lapsettomuus ylipäätään tuntuu olevan todella yleinen asia, mutta niistä ei vaan puhuta. Tosin eipä itsellänikään ole halua ollut toitottaa kohtaloamme ympäri kyliä..

      Poista
  3. Paranemisia sinne kovasti!!! <3<3

    Tsemppiä ultraan, uutisia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Sitkeä tämä flunssa eikä ainakaan vielä suuntaa parempaan näkyvissä. Ei auta kuin levätä. Huomenna tulen pikimmiten kertomaan uutiset! Toivottavasti ihanat sellaiset <3

      Poista