maanantai 6. maaliskuuta 2017

18+3

Kirjoitin eilen pitkän postauksen erimielisyyksistäni miehen kanssa. Tiesin jo tekstiä julkaistaessa ettei se ole tarpeen. Typerä minä. Parempi että jätän parisuhde ruotimiset välistä ja keskityn tässä blogissa muihin asioihin. Ehkä vain itse säikähdin riitaa niin kovasti, me emme kuitenkaan ole paljoa riidelleet suhteemme aikana. Ja kiukku oli vielä niin tuore. Taidan jättää vain tekstin tuonne luonnoksiin niin voi sitten hormonien tasoituttua käydä kurkkimassa kuinka sekaisin sitä on oltu :D

Sain eilen ensimmäisen "Näenkö oikein, onko sinulla vatsa kasvanut?" -kommentin. Vaikka vatsan kasvaminen on tuottanut jo pieniä vaikeuksia ja hengästymistä ihan jo pelkästään vaikka pukiessa, saati sitten töissä touhutessa, pidän kovasti pallomahastani. Eikä minua haittaa yhtään sen saama huomio :) Onhan se supersöpö!

Vauva tuntuu voivan hyvin. Viikkoja nyt 18+3 eli meneillään on jo 19. raskausviikko! Käsittämätöntä. Muutama päivä sitten tunsin kovimmat potkut ikinä! Tai ne eivät olleet varsinaisesti potkuja vaan vauva vain möyrysi vatsassani todella kovasti. Liikkeitä tuntuu muutenkin koko ajan enemmän. Rakastan tuota pientä sisälläni <3

P.s. Kaksi viikkoa ja yksi yö rakenneultraan!

2 kommenttia:

  1. Minä kävinkin kommentoimassa viestiäsi, mutta en tiedä tuliko ikinä perille kun sähläsin koneen kanssa urakalla :D tännehän laitetaan juuri ne tekstit mitkä haluaa, oikein toimit että poistit sen, jos se ei tuntunut enää sopivalta. Siinä oli kuitenkin paljon hyviä pointteja! Miehet eivät tosiaan aina taida olla ajan hermoilla raskauden suhteen. Ole vain itsekäs sopivalla tavalla, sinä olet siihen oikeutettu (kuten myös pikku kilareihin hetkittäin :P). Kaikkeen et enää yksin kykene ja ainakin itse tarvitsen jo miehen henkistä ja fyysistä apua useisiin asioihin :)

    Tulikohan se kommenttini muuten ikinä perille?

    Hei ihanaa kun se möyryää siellä!!!! <3 Ja onnee pikku kummusta, laita pliis kuvaa jooko :)<3?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muuten saanut kommenttiasi koskaan :/ Noniin toisaalta mietin että tänne juuri voi kirjoittaa ihan kaiken juuri niinkuin tuntuu ja ajatusten purkamiseenhan tämän blogin avasinkin, mutta sitten toisaalta en taas halua tänne tuoda liikaa asioita tämän lapsi -asian ulkopuolelta. Mielihän tekisi aivan olan takaa avautua miehenkin toiminnasta mutta jätetään nyt kuitenkin :D Itseasiassa olen hieman lipsunutkin siitä mitä kaikkea alunperin ajattelin tänne kirjoittavani, mutta aika tarkka silti olen mitä kaikkea kerron.

      Hui apua.. katsotaanhan vielä tuota kuva asiaa.. Olen niin tarkka siitä että minua ei varmasti ikinä kukaan tunnistaisi tästä blogista. Joten jos tässä jonain päivänä saisin otettua sellaisen kuvan ettei siitä voisi mitenkään tunnistaa, niin ehkä sitten ;)

      Poista