torstai 10. marraskuuta 2016

Sorruin

Yksi ovulaatiotesti. Yksi raskaustesti. Miksi? Olin kuin vierotusoireissa oleva narkomaani vessassa tikut käsissäni. Kuin rikosta tekemässä. Eihän niissä mitään ollut. Pissakin oli laimeaa kuin mikä. Ovulaatio on selvästi tulossa, ihan ärsyttää kun tuntee sen niin selkeästi lähestyvän. Yritä tässä nyt sitten olla seurailematta kiertoa. Nännit kipeät, alavatsassa kipuilee. Himoja. Tiedän että ovulaatio on lauantaina. Lyökää joku minulta taju pois niin unohdan kaiken tähän lapsihankkeeseen liittyvän.

No, pahimmat testaushimot jäi tuolle vessareissulle. Onneksi on viikonlopulle tekemistä niin ei tarvitse vatvoa näitä kuvioita.

2 kommenttia:

  1. Voih, tiedän niin tuon tunteen. Olen monesti yrittänyt pitää kokonaisen taukokierron testailuista, mutta aina sitä jotenkin sortuu oviksen lähestyessä :D Ne kaksi viivaa tai hymynaama vaan tuo jonkunlaista mielihyvää, kun tietää, että jotain tapahtuu :) Jos sitä ei tule niin loppukierto vasta tuskaa onkin :O Joten pienet sortumiset sallittakoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa etten tämänkään asian kanssa ole yksin:D Kauhulla odottelen loppukierron testailurumbaa, säkillinen testejä jo kaapissa odotteleekin. Ei sitä vaan koskaan opi! :D

      Poista