sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Dpo 9

Eilisestä hieman tummunut. Nyt vain pää kylmänä. Huomenna aion aamulla tehdä jälleen testin ja soittaa lääkärilleni ja kysyä mitä nyt. Haluan kaiken mahdollisen avun heti kun mahdollista. Jos tämä on totta teen kaikkeni etten joutuisi taas pettymään. Haluan saada pienen syliin saakka.




Kyllä minusta tuntuu siltä että olen raskaana. Erilaisia oireita löytyy ja on jotenkin kummallinen olo. Mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Mies ei oikein meinannut uskoa, sanoi että älä leiki näin vakavalla asialla. Mutta oli kuitenkin iloinen ja sanoi että sehän olisi ihana juttu jos olisi näin. Toivotaan parasta !

2 kommenttia:

  1. Oii, kyllä siellä ihan selkeä viiva jo näkyy! :O Toivottavasti tämä olisi nyt se pysyvä plussa, jonka saatte terveenä syliin asti ♥ Varovaiset onnittelut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Alina <3 Juuri tein digin ja sinnekin nätisti ilmestyi "Pregnant". Jännitti kyllä, tuo digi on niin raaka kun se ei jätä mitään arvailujen varaan. Niin onnellinen mutta niin pelokas olo. Nyt vain päivä kerrallaan. Toivottavasti teilläkin clomit tuottaisi tulosta, olisitte niin onnenne ansainneet!

      Poista