sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Huolia

Pitikin mennä kirjoittamaan että olen ollut ihmeen luottavainen raskauteen. Jostain syystä kirjauduin omakantaan kurkkimaan potilastietojani. Siellä sitten huomasin verikokeideni tulokset ja sain aikaan paniikin. Hieman googlettelin mitä tulokset mahtaa tarkoittaa kunnes tulin järkiini ja päätin lopettaa. Mietityttää kovasti, mutta järki sanoo että rauhoitu ja odota ultraa. Voi että kun sitä voikin olla niin typerä että menee ominpäin tutkimaan! Taitaa olla taas parempi vaan alkaa nukkumaan ennenkuin menee liian villiksi nämä minun touhut.

P.s. Mies tänään kuunteli mahaani. Hetken aikaa kuunneltuaan ja huhuiltuaan totesi että tyttö se on :D  Voi apua!

4 kommenttia:

  1. Tuon omakannan huono puoli on juuri se, että pääsee ominpäin tulkitsemaan tuloksia ja jos ei niistä riittävästi ymmärrä voi saada pahan paniikin aikaiseksi! Itselläni on käynyt juuri niin. Menin katsomaan sikiöseulonnan verikoetuloksia ja en ymmärtänyt niistä mitään, mutta lyhyen googlettamisen jälkeen olin varma, että olen saanut joko keskenmenon tai että sikiöllä on joku pahasti viella. No ei kuitenkaan ollut. Ultrassa selvisi, että sikiöllä oli kaikki ihan niin kuin pitääkin ja nyt tuo sikiö on puolitoistavuotias terve taapero! Ei siis pitäisi mennä kauheasti tulkitsemana tuloksia ominpäin. Varmasti teilläkin on kaikki ihan hyvin! ��

    VastaaPoista
  2. Minäkin olin varma keskenmenosta koska tämä "hcg" arvo oli alhainen. Hetken googletettuani tajusin sen olevan jotain muuta kuin perinteinen hcg-arvo (eri mittayksiköillä jne.. ainakin näin ymmärsin). Sitten huomasi tämän pappa-arvon ja aloin panikoida sitä. Blaah. Onneksi yön jälkeen viisastuneena annan näiden tutkimisen niille ketkä sen osaa.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti siellä on jo huolet vähän antaneet periksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ymmärsin lopettaa googlettelun ajoissa! Ei niinkään huoleta enää mutta tietenkin jännittää tuleva ultra.. Uskon ja toivon kuitenkin että onni olisi viimein meidän puolella :)

      Poista